Tahdon vaikuttaa

Lauantai 29.11.2014 klo 10.35 - Kauko Niemi


Politiikkaan ja politikointiin kyllästynyt nuoriso ja vähän vanhemmatkin osoittivat, että vaikuttamisella on merkitystä. Jos tämä vaikutus ja usko jää pysyväksi, niin Tahdon-kampanjalla on yhteiskunnallisesti paljon suurempi merkitys kuin muutaman homoparin adoptio-oikeudella.

Joukkovoiman vaikuttamisella on nyt osoitettu olevan merkitystä. Tätä taustaa vastaan on jopa ymmärrettävää, että kansalaisaloitteiden käsittelyt ovat olleet vastenmielistä aiheesta riippumatta Arkadianmäen politikoinnille. Linnakkeet on säilytettävä jotta kravaatti pysyy suorassa.

Siis jotkut puolueista riippumattomat aktivistit saavat muutoksia aikaan. Tämä on enemmän kuin tervetullut ilmiö ja toivottavasti luo uskoa vaikuttamisen mahdollisuuksiin ja muutoksen mahdollisuuksiin muulloinkin kun kerran neljässä vuodessa äänestämällä jonkun puolueen puolituntematonta takinkääntäjää ja puolueen talutusnuorassa juoksijaa

Pari kolme kansalaisaloitetta vielä kehiin, niin johan ruvetaan Arkadianmäellä tosissaan kuuntelemaan ihmisten mielipiteitä ja rupeaa näennäisdemokratia rakoilemaan.

Kaiken kaikkiaan eilinen päätös antakoon intoa nuorille ryhtyä jälleen vaikuttamaan tämän maan kehitykseen.

Avainsanat: kansalaisaloite, eduskunta


Kommentit

29.11.2014 13.29  Mauri

Hyvin sanottu Kake!
Ajattelin Kike Elomaata, joka teki muuta kuin oli ystävälleen etukäteen sanonut, puoluepiiska sivalsi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini