Minäkö VIP

Tiistai 25.9.2012 - Kauko Niemi


Sain VIP-kutsun ja tarjouksen tietyistä erikoiseduista yhtenä iltana. Ajatus ei viehätä pätkääkään, sillä olen ehdottomasti tasavertaisuuden ja yhdenmukaisuuden kannattaja. VIP-sanassa on minulle varsin negatiivinen tunnelataus. Joku etuilee toisten kustannuksella.

Jos kyseinen yritys haluaisi kohdella minua VIP-asiakkaana, niin parasta olisi, että se tekisi mitä lupaa. Se on VIP-asiakkaan arvoista toimintaa. Minähän olen aina maksanut laskuni täysimääräisenä ja määräpäivänä ja käytän kyseisen yrityksen kolmea eri palvelua.

Missä asioissa sitten saisin tuona iltana niin sanotun vip-kohtelun? Näkisin illan esityksen muita paremmalta paikalta. Ei tunnu hyvältä, jos joudun eturintamaan ja kovimpaan meteliin.

Pääsisin jonon ohitse ottamaan ilmaista viinaa. En kerta kaikkiaan kehtaisi ohittaa muita vaan sen takia, että olen maksanut laskuni ajoissa ja olen hyvä asiakas.

Ja kun kello lyö puoltayötä, niin pääsisin ostamaan ensimmäisten joukossa iPhone vitosen. Tuohon aikaan olen normaalisti nukkumassa ja todennäköisesti myös tuona iltana.

Uuden teknisen tuotteen ostamisessa en halua olla ihan ensimmäisten joukossa. Tuleehan siinä lastentaudit mukana. Aina kannattaa odottaa muutama viikko, jopa muutama kuukausi ja saada päivitetty ja paikattu versio.

Ilmeisesti sinun ei ole vaikea arvata kuulunko kohderyhmään? Totta kai ymmärrän, että markkinamiehet nuoleskelevat ja tiedän myös että osa ihmisistä tuntee suurta mielihyvää, jos heitä pidetään näennäisesti muita parempana ansiottomasti tai asioiden mukaan.

Tsekkaa vaikka tämä




Kommentit

25.9.2012 18.18  Raimo G

Hyvä KAKE, tossa on ryhtiä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini